Βρείτε μία πλήρη γκάμα από φίλτρα Fiba Filters στην Φιλτρολιπαντική Λαμίας (Ταϋγέτου 41, Λαμία, Φθιώτιδα)

Φίλτρα Fiba

Φίλτρα Fiba – Η εταιρία “FI.BA” ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1991. Μετά από μία ανοδική και συνεχώς εξελισσόμενη πορεία, κατατάσσεται σήμερα σε ηγέτιδα επιχείρηση στο χώρο των φίλτρων αυτοκινήτων και μηχανημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι παγκόσμιος προμηθευτής σε φίλτρα παντός τύπου και ουσιαστικά αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα στα μεγαλύτερα εργοστάσια φίλτρων και στους ανά τον κόσμο πελάτες της. Φιλοσοφία της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων σε πολύ προσιτές τιμές. Η γκάμα των προϊόντων μας ξεπερνά τους 2.000 τύπους φίλτρων(λαδιού, αέρος, βενζίνης, πετρελαίου, καμπίνας) για αυτοκίνητα, φορτηγά, γεωργικά μηχανήματα κτλ. για πάνω από 25.000 εφαρμογές.

Α) FI.BA filter  –  TOKIO filter

Η πολυετής συνεργασία μας με Ο.Ε. κατασκευαστές φίλτρων εγγυάται για τα πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντα της εταιρίας μας.

Όλοι οι κατασκευαστές των προϊόντων μας είναι πιστοποιημένοι με ISO/TS 16949.

Εγγυόμαστε ότι όλα τα προϊόντα μας, FI.BA filter και TOKIO filter, κατασκευάζονται με τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ και δεν παρουσιάζουν βλάβες εφόσον η χρήση τους γίνεται με τον κατάλληλο τρόπο. Εάν παρ’όλα αυτά υπάρξει ένα ελαττωματικό τμήμα, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την αποκατάσταση της βλάβης.

B) FI.BA Brake Pad

Το εργοστάσιο που κατασκευάζει τα δισκόφρενα FI.BA Brake Pad βρίσκεται στην Κορέα και είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής δισκοφρένων και προμηθευτής πρώτης τοποθέτησης (Ο.Ε.).

Η  ποιότητα κατασκευής των δισκοφρένων FI.BA Brake Pad είναι πιστοποιημένη με:

  1. QS 9000 Certified
  2. ISO 14001 Certified
  3. TS 16949 Certified
  4. E-Mark Certified

C) FI.BA Brake Disc

Το εργοστάσιο που κατασκευάζει τα δισκόφρενα FI.BABrake Disc βρίσκεται στην Κορέα και είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής δισκοφρένων και προμηθευτής πρώτης τοποθέτησης (Ο.Ε.).

H FI.BA ΣΤΟ TEC DOC

Η 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “Tec Doc Data Supplier”

Η εταιρία FI.BA έχει υπογράψει σύμβαση με την εταιρία “Tec Alliance GmbH” και πλέον τα προϊόντα της εταιρίας, “FI.BA filter“, “TOKIO filter” και “FI.BA Brake Pad” είναι συνδεδεμένα με τον κατάλογο Tec Doc.

Η FI.BA είναι η πρώτη Ελληνική εταιρία του Tec Doc Catalog, που συνδέει τα προϊόντα της με τη μεγαλύτερη βάση πληροφοριών ανταλλακτικών στον κόσμο.

Περισσότερες Πληροφορίες στο Site της Fiba Filters