Βρείτε μία πλήρη γκάμα από λάδια Motul στην Φιλτρολιπαντική Λαμίας (Ταϋγέτου 41, Λαμία, Φθιώτιδα)

Λάδια Motul – Η εταιρεία: Η γαλλική εταιρία Motul δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών κινητήρων, για μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και άλλα οχήματα, καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητάς της Motul Tech. H Motul είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την 160χρονη ιστορία της, την ποιότητα των προϊόντων της, την καινοτομία της και την ενεργό συμμετοχή της στις αγωνιστικές διοργανώσεις.

Motul: Ένα όνομα, δύο δραστηριότητες

Τα λάδια Motul ένας διεθνής παίχτης στον τομέα λιπαντικών υψηλής απόδοσης και ειδικεύεται σε δύο τομείς που είναι συμπληρωματικοί, αλλά απαιτούν ο καθένας συγκεκριμένη τεχνογνωσία: την αγορά αυτοκίνησης και τον βιομηχανικό τομέα.

Λάδια Motul Κινητήρων

Η Motul Automotive αναπτύσσει, παράγει και πουλά λάδια Motul μηχανοκίνητων οχημάτων (μοτοσυκλετών, αυτοκινήτων, σκαφών αναψυχής, κ.λπ.) σε περισσότερες από 100 χώρες. Αυτός ο κλάδος δραστηριότητας προτείνει επίσης μια ευρεία γκάμα ειδών συντήρησης οχημάτων, καθώς και υπηρεσίες βελτίωσης της καθημερινής ζωής των πελατών.

Ειδικά προϊόντα και βιομηχανικά λιπαντικά

Η MotulTech αναπτύσσει, παράγει και πουλά λιπαντικά για βιομηχανικές δραστηριότητες. Ο κατασκευαστής που χρησιμοποιεί ένα προϊόν MotulTech αποκτά κάτι περισσότερο από ένα υγρό κοπής ή ένα λιπαντικό συντήρησης: τη σιγουριά μιας λύσης που έχει προσαρμοστεί για τη βελτίωση της παραγωγικότητάς του.

Έρευνα & ανάπτυξη που κάνει τη διαφορά

Η καθεμιά από τις δύο δραστηριότητες του Ομίλου έχει τα δικά της τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης. Οι κυριότεροι πόροι διατίθενται για στήριξη της καινοτομίας τους, η οποία αποτελούσε πάντα την αιχμή του δόρατος για την εταιρεία.

Ένα σύγχρωνο εργαλείο παραγωγής

Η κύρια μονάδα παραγωγής του Ομίλου βρίσκεται στο Vaires-sur-Marne στα περίχωρα του Παρισιού. Ποιότητα, ευελιξία, δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης και ασφάλεια οδήγησαν στην πολιτική τακτικών επενδύσεων στις εγκαταστάσεις του. Η μονάδα εξελίσσεται συνεχώς για να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κατασκευής των προϊόντων, η οποία βασίζεται σε ολοένα και πιο προηγμένες τεχνολογίες.
Οι επενδύσεις αυτές αποσκοπούν επίσης στον περιορισμό των περιβαλλοντικών κινδύνων που συνδέονται με τη δραστηριότητα του Ομίλου, σε συμφωνία με τις περιβαλλοντικές του δεσμεύσεις.

Εγκαταστάσεις παραγωγής στο εξωτερικό, όπως στην Ινδία και το Βιετνάμ, επιτρέπουν συνάμα στον Όμιλο να αυξήσει την ευελιξία και την ταχύτητα ενεργοποίησής του απέναντι στη ζήτηση, μέσω της προσαρμογής στην τοπική ζήτηση, τόσο από την άποψη των προτύπων που επιβάλλονται όσο και των τεχνικών περιορισμών που σχετίζονται με τις καταναλωτικές συνήθειες, τη φύση των αυτοκινήτων στους δρόμους των διαφόρων χωρών ή και τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των πετρελαίων. Η παραγωγή σε αυτές τις μονάδες ικανοποιεί τα κριτήρια ποιότητας και ελέγχου που έχουν οικοδομήσει τη φήμη της μάρκας.

Η αλυσίδα διάθεσης: ένα βασικό στοιχείο ανάμεσα στη Motul και τους πελάτες της

Οι μεγάλες ενίοτε αποστάσεις ανάμεσα στη Motul και τις αγορές της, ο μεγάλος αριθμός σημείων παράδοσης και, κυρίως, η σημασία που δίνει η Motul στο να ικανοποιεί τον κάθε πελάτη της απαιτούν ένα προηγμένο τμήμα διαχείρισης εμπορευμάτων και ένα τμήμα πελατών που να δρα με ετοιμότητα και προσοχή.
Για να συνοδεύσει την ταχεία διεθνοποίησή του, ο Όμιλος έχει οργανώσει αυτό το βασικό στοιχείο της δραστηριότητάς του έτσι ώστε να συνδυάζει χρονική ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.