Βρείτε μία πλήρη γκάμα από λάδια Castrol στην Φιλτρολιπαντική Λαμίας (Ταϋγέτου 41, Λαμία, Φθιώτιδα)

Λάδια Castrol – H Castrol είναι η κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή, διανομή και εμπορία λιπαντικών και γράσων υψηλής τεχνολογίας καθώς και συναφών υπηρεσιών για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυτιλία, τις αερομεταφορές, την εξόρυξη πετρελαίου και άλλους βιομηχανικούς και παραγωγικούς κλάδους σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο και δραστηριοποιείται με θυγατρικές σε πάνω από 40 χώρες.

Λάδια Castrol – Η Castrol κατασκευάζει λιπαντικά για όλες σχεδόν τις οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Ειδικά για την αυτοκινητοβιομηχανία (δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες μοτοσικλετών καθώς και βενζινοκίνητους και πετρελαιοκίνητους κινητήρες αυτοκινήτων), τα προϊόντα Castrol περιλαμβάνουν υγρά για αυτόματα και μηχανικά συστήματα μετάδοσης, λιπαντικά και κεριά αλυσίδας, ψυκτικά υγρά, υγρά ανάρτησης, υγρά φρένων, γράσα, προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Διαθέτει επίσης προϊόντα για αγροτικά μηχανήματα, μηχανήματα κατασκευαστικών έργων καθώς και για εξοπλισμό πλοίων και βιομηχανικών μονάδων. Όλα τα προϊόντα Castrol έχουν διεθνή έγκριση της χημικής τους σύνθεσης και πληρούν τις τοπικές απαιτήσεις σε όλες τις αγορές που κυκλοφορούν.

ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Γιατί Λάδια CASTROL EDGE;

Οι κινητήρες σήμερα δουλεύουν σκληρότερα, αναπτύσσουν υψηλότερες θερμοκρασίες και λειτουργούν σε μεγαλύτερες πιέσεις σε σχέση με το παρελθόν. Τα λιπαντικά Castrol EDGE είναι το ισχυρότερα και τα πιο εξελιγμένα λιπαντικά κινητήρα που έχουμε κατασκευάσει. Ενισχυμένο με TITANIUM FST™ διπλασιάζει την αντοχή της λιπαντικής μεμβράνης του καθώς εμποδίζει την διάσπαση της και συντελεί στην μείωση της τριβής. Δώστε στον κινητήρα σας τη δύναμη να επιτυγχάνει κορυφαίες επιδόσεις επιλέγοντας το σωστό λιπαντικό από τη σειρά Castrol EDGE.

ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΜΟΡΙΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Γιατί Λάδια CASTROL MAGNATEC;

Το 75% των μηχανικών φθορών προκαλείται κατά την προθέρμανση του κινητήρα. Όταν ο κινητήρας σβήνει, το λιπαντικό απομακρύνεται από τα ζωτικά μηχανικά του μέρη. Όχι όμως το Castrol MAGNATEC. Τα έξυπνα μόριά του προσκολλώνται στον κινητήρα σαν μαγνήτες παρέχοντας ένα επιπλέον στρώμα προστασίας. Η μοναδική σύνθεση του Castrol MAGNATEC προστατεύει τον κινητήρα από την πρώτη στιγμή της εκκίνησής του, μειώνοντας* δραστικά τις μηχανικές φθορές. Προστατέψτε τον κινητήρα σας από την πρώτη κιόλας στιγμή της εκκίνησης επιλέγοντας το κατάλληλο λιπαντικό από τη σειρά Castrol MAGNATEC.
* Όπως μετρήθηκε σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο δοκιμής φθοράς Sequence IVA.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΑΣΠΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Γιατί Λάδια CASTROL GTX;

Όπως η χοληστερίνη μπορεί να προκαλέσει απόφραξη των αρτηριών, έτσι και η συσσώρευση υπολειμμάτων στον κινητήρα μπορεί να φράξει ζωτικές διόδους του λιπαντικού και, εφόσον δεν αντιμετωπιστεί, να υποβαθμίσει την απόδοση του κινητήρα και να οδηγήσει ακόμη και σε πλήρη αστοχία του. Η σύνθεση Double Action του Castrol GTX απομακρύνει παλιές συσσωρευμένες επικαθίσεις και ταυτόχρονα αποτρέπει τη δημιουργία νέων, πολύ πιο αποτελεσματικά και από τα αυστηρότερα βιομηχανικά πρότυπα. Φροντίστε τον κινητήρα σας και επιμηκύνετε τη ζωή του επιλέγοντας το σωστό λιπαντικό από τη σειρά Castrol GTX.

Περισσότερες Πληροφορίες Στο Site της Castrol