Βρείτε μία πλήρη γκάμα από λάδια Aral στην ΦΙΛΤΡΟΛΙΠΑΝΤΙΚΗ ΛΑΜΙΑΣ (Ταϋγέτου 41, Λαμία, Φθιώτιδα)

Λάδια aral

Λάδια Aral – Ιστορική Αναδρομή

1898  Ιδρύεται στο Bochum απο 13 γερμανικές ενώσεις ανθρακορύχων, με σκοπό την εμπορία βενζολίου.
1924 Παράγει το πρώτο υψηλής ποιότητας καύσιμο από ανάμειξη βενζολίου (ARomatic) και βενζίνης (ALiphatic).
1929 Εισάγονται τα λιπαντικά στη γκάμα προιόντων της ARAL.
1939 Παράγει το πρώτο συνθετικό λιπαντικό ARAL Kowal.
1960 Παράγει πρώτη στον κόσμο αμόλυβδη βενζίνη υψηλών οκτανίων.
1981 Παράγει το πρώτο ημισυνθετικό ARAL Super LL.
1990 Παράγει τα νέας γενιάς συνθετικά λιπαντικά Tronics.
1999 Παράγει τα 2ης γενιάς συνθετικά λιπαντικά για τους κινητήρες νέας τεχνολογίας
2000 Η ARAL ενσωματώνεται στο Group της BP

Η ARAL είναι η μεγαλύτερη εταιρεία καυσίμων και λιπαντικών στην Γερμανία (με περισσότερα από 2.700 πρατήρια) και με σημαντικές θυγατρικές εταιρίες σε Αυστρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία και άλλες χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Στην Ελλάδα τα λιπαντικά ARAL εισάγονται και διανέμονται κατ’ αποκλειστικότητα από την ΕΜΑ Α.Ε. από το 1977.

Για πάνω από 100 χρόνια το όνομα ARAL είναι σύμβολο της ποιότητας και αποτελεί ηγέτη στην αγορά των προιόντων και υπηρεσιών σε καύσιμα και λιπαντικά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1898 για την παραγωγή και προώθηση του βενζενίου – ενός παραπροϊόντος της βιομηχανίας εξόρυξης άνθρακα. Εώς το 1920 η ARAL είχε ήδη καθιερωθεί ως παραγωγός ποιοτικών προϊόντων και ηγέτης της αγοράς.

Σήμερα, το 98% του γερμανικού πληθυσμού είναι εξοικειωμένο με το όνομα ARAL καθώς και με το ‘μπλε διαμάντι’ όπως αποκαλείται το λογότυπο της εταιρείας το οποίο αναγνωρίζεται με την πρώτη ματιά. Η εικόνα αυτή εχει καθιερωθεί για δεκαετίες ανά τον κόσμο σαν ένα σύμβολο συνώνυμο της απαράμιλλης ποιότητας, της συνεχούς καινοτομίας και του άψογου service.

Η ARAL στην Ελλάδα

Το brand της ARAL είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Ελληνική αγορά και αυξάνει συνεχώς μερίδιο στην προτίμηση των καταναλωτών λόγω της απαράμιλλης ποιότητας και των μοναδικών προϊόντων που προσφέρει, διατηρώντας μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών για οχήματα αλλά και για κάθε βιομηχανική χρήση. Τα λάδια Aral αποτελούν την Νο1 εισαγόγή λιπαντικών, στην Ελλάδα τόσο σε μερίδιο αγοράς όσο και ποιότητα προϊόντων, ενώ συγκαταλέγεται και στους τρεις μεγαλύτερους προμηθευτές συνθετικών λιπαντικών της ελληνικής αγοράς.
Η ARAL αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα για περισσότερα από 30 χρόνια από την ΕΜΑ Α.Ε. που εφαρμόζει την φιλοσοφία της μητρικής εταιρείας και ακολουθεί τα Ευρωπαικά πρότυπα προσφέροντας στον καταναλωτή τα μοναδικής ποιότητας προϊόντα. Παράλληλα η ΕΜΑ Α.Ε εστιάζει στον πελάτη και τον καταναλωτή μέσω του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρει επιδεικνύοντας τη μέγιστη αφοσίωση στους πελάτες και το περιβάλλον.

Εταιρική Κοινωνική ευθύνη

Η ARAL είναι δραστήριο και κοινωνικά υπεύθυνο μέλος της κοινότητας και αυτό μπορεί να φανεί παγκοσμίως μέσω της δράσης της. Μέσω της συνεργασίας με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς αναλαμβάνει την αρωγή σε μικρά και μεγάλα προβλήματα κοινωνικής πρόνοιας και συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθεια καταπολέμησής τους προσφέροντας σημαντικές λύσεις. Εκτός από τη δράση της ευρέως γνωστής ARAL Stiftung Charity, αναλαμβάνει να υποστηρίξει πλήθος κοινωνικών πρωτοβουλιών τόσο σε οικονομικό αλλά και οργανωτικό επίπεδο. Μεγάλος αριθμός Project έχει υλοποιηθεί μέσω του δικτύου και της τεχνογνωσίας της ARAL. Μια από τις βασικές αρχές που ακολουθείται είναι η εφαρμογή των ρυθμίσεων που παρέχουν χρήσιμη βοήθεια σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες όπως των ατόμων με ειδικές ικανότητες καθώς και η επιμόρφωση των νέων για ασφαλή κίνηση οχημάτων και πεζών.

Οι βασικές αξίες της μάρκας Aral

Τεχνολογική Υπεροχή
Δέσμευση για την καλύτερη ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες. Ηγέτης στα λιπαντικά με τις πλέον αξιόπιστες λύσεις των οποίων η κορυφαία απόδοση είναι θεμελιώδες στοιχείο της επιτυχίας μας.

Πρωτοπορία
Η Aral είναι ένα όνομα με παρελθόν αλλά κυρίως με μέλλον. Πάντα πρώτη στις τεχνολογικές εξελίξεις με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και προϊόντα. Πίστη στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα.

Εμπιστοσύνη
Ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης προς και από τους συνεργάτες μας. Συνεχής στήριξη και ομαδική λειτουργία για αποτελεσματική συνεργασία.

Ευθύνη
Μέγιστος σεβασμός και ευθύνη σε ανθρώπους και περιβάλλον.

Εξέλιξη
Αφοσίωση στο στόχο μας για συνεχή εξέλιξη και βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών ώστε να δίνονται άμεσες, έγκυρες και αποτελεσματικές λύσεις.

Επιπλέον Πληροφορίες Wikipedia