Βρείτε μία πλήρη γκάμα από λάδια Eurol στην Φιλτρολιπαντική Λαμίας (Ταϋγέτου 41, Λαμία, Φθιώτιδα)

λάδια Eurol

Λάδια Eurol – Μετά από 7 χρόνια εισαγωγής και διάθεσης των Ολλανδικών λιπαντικών EUROL στην Ελληνική αγορά, έχουμε δημιουργήσει μια πλήρης γκάμα προϊόντων με όλους τους τύπους των λιπαντικών για το αυτοκίνητο, το φορτηγό, τη μοτοσικλέτα και για κάθε είδους μηχάνημα. Τα λάδια EUROL έχουν πείσει και τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς πελάτες για την κορυφαία τους ποιότητα, σε συνδυασμό με τις τελευταίες προδιαγραφές τους, αλλά και τις πολύ ανταγωνιστικές τους τιμές.

Λιπαντικά κινητήρων.
Οι σύγχρονες μηχανές απαιτούν λιπαντικά που συμμορφώνονται με τις συνεχώς αυξανόμενες διεθνείς απαιτήσεις των κατασκευαστών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Προσεκτικά επιλεγμένα ορυκτά και συνθετικά λιπαντικά βάσης καθώς επίσης και οι προσεκτικά επιλεγμένες πρόσθετες ουσίες εξασφαλίζουν τέλεια λίπανση, με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η φθορά λόγω χρήσης η κατανάλωση καυσίμων στο ελάχιστο και επίσης επεκτείνονται τα διαστήματα αλλαγών.

Λιπαντικά δίχρονων κινητήρων.
Τα δίχρονα λάδια Eurol® έχουν αναπτυχθεί και ελεγχθεί σύμφωνα με το πιο πρόσφατα διεθνή JASO και τα άλλα στάνταρτς. Αυτή η νέα γενιά των δίχρονων λιπαντικών δίνει τις υψηλότερες αποδόσεις σε όλες τις συνθήκες. Τα δίχρονα λιπαντικά Eurol® συστήνονται και για τις αερόψυκτες καθώς επίσης και υδρόψυκτες δίχρονες μηχανές. Μπορεί να κατασκευαστεί σε ορυκτό, ημι συνθετικό, πλήρως συνθετικό καθώς και βιοδιασπάσιμο.

Λιπαντικά Μετάδοσης
Τα λιπαντικά μετάδοσης Eurol® καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις των κατασκευαστών αυτοκινήτων και μηχανών. Μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορες κατηγορίες ιξώδους, καθώς επίσης ορυκτά, ημι-συνθετικά ή πλήρως συνθετικά λιπαντικά. Τα λιπαντικά μετάδοσης Eurol® και το ATF (Automatic Transmission Fluid) εξασφαλίζουν την ομαλή, γρήγορη και αθόρυβη λειτουργία των κιβωτίων ταχυτήτων, των οπίσθιων αξόνων και των αυτόματων μεταδόσεων.

Υδραυλικά Λιπαντικά
Τα υδραυλικά λιπαντικά Eurol® αποτελούνται από το προσεκτικά επιλεγμένο σε παραφίνη-βασισμένο λιπαντικό βάσης, το οποίο προσφέρει χαμηλή ρευστότητα, έναν υψηλό δείκτη ιξώδους και μια άριστη σταθερότητα οξείδωσης. Τα υδραυλικά λιπαντικά Eurol® ανήκουν στην ομάδα που αποκαλείται «ενάντια στη φθορά» λιπαντικά και προσφέρουν μια υψηλή αντίσταση στο άφρισμα και τη γήρανση.

Βιομηχανικά Λιπαντικά
Τα βιομηχανικά λιπαντικά Eurol® διαμορφώνουν μια ιδιαίτερα σημαντική σύνδεση στις διάφορες διαδικασίες παραγωγής. Η Eurol® παρέχει τα πρόσθετα λιπαντικά για τους συμπιεστές, τους στροβίλους, τους μετασχηματιστές, τα υδραυλικά συστήματα, τις αντλίες κενού και τα εργαλεία αέρος. Τα υγρά κοπής και ψύξης Eurol® για τη μεταλλουργική βιομηχανία εξασφαλίζουν την τέλεια κατεργασία και τη μακρύτερη ζωή εργαλείων.

Βιολογικά διασπάσιμο προϊόν
Το βιο-λιπαντικό αλυσιδοπριόνων Eurol® είναι ένα βιοδιασπάσιμο λιπαντικό με μια έγκριση «μπλε αγγέλου» «Blue Angel» για τη λίπανση της αλυσίδας των αλυσιδοπριόνων με κινητήρα βενζίνης η ρεύματος. Η Eurol έχει για όλους τους τύπους δίχρονων εφαρμογών, υδραυλικών εφαρμογών και λιπάνσεων, ένα υψηλής ποιότητας βιοδιασπάσιμο προϊόν.

Προϊόντα Αγώνων
Η Eurol® παρέχει ειδικά λιπαντικά για αγώνες δρόμου, moto cross, trail, enduro, πίστας. Αυτά τα υψηλής ποιότητας προϊόντα έχουν συντεθεί βάσει της πρακτικής εμπειρίας για να παραδώσουν τις υψηλότερες αποδόσεις σε όλες τις διαδικασίες χρήσης. Η Eurol παρέχει ένα πρόσθετο λιπαντικό για φίλτρα αέρος μοτοσικλετών χώματος.

Προϊόντα Scooter, και μοτοσικλετών.
Τα προϊόντα συντήρησης Eurol® για τις μοτοσυκλέτες παρέχονται στα πρακτικά εργονομικά σχεδιασμένα μπουκάλια των 100 ml παραδίδοντας τις μετρημένες ποσότητες για την πρακτική χρήση. Η Eurol παρέχει επίσης λιπαντικό σε κατάλληλες ποσότητες και συσκευασίες για μοτοσικλέτες. Οι διεθνείς κατασκευαστές Scooters συστήνουν τη χρήση Eurol® TTX ProScoot.

Γράσα
Τα γράσα Eurol® χρησιμοποιούνται κυρίως στο αυτοκίνητο, στο νερό, στην βιομηχανία και στο αγροτικό τομέα. Είναι βασισμένα στο ασβέστιο, και στο λίθιο-ασβεστίου. Τα συνθετικά γράσα Eurol® συστήνονται για τις εφαρμογές όπου τα υψηλά φορτία και οι ακραίες θερμοκρασίες μπορούν να εμφανιστούν. Όπου είναι απαραίτητο, η σιλικόνη, ο χαλκός, τα κεραμικά και βασισμένα στο PTFE γράσα μπορούν να παρασχεθούν.

Χειμώνας και screenwash προϊόντα
Το αντιψυκτικό και τα ψυκτικά μέσα Eurol® παρέχουν τη μακράς διαρκείας προστασία ενάντια στις ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες, στην διάβρωση, στην συσσώρευση ασβεστίου, και συμβάλλουν σε μια σταθερή θερμοκρασία λειτουργίας. Η μοναδική σύνθεση με βάση το οινόπνευμα του υγρού για την πλυστική συσκευή του παμπρίζ εξασφαλίζει μια απολύτως καθαρή ορατότητα.

Υγρά φρένων
Τα συνθετικά υγρά φρένων Eurol® καλύπτουν τις απαιτήσεις ασφάλειας που ορίζονται στα πρότυπα DOT 3, DOT 4 και DOT 5.1, SAE J 1703 και του ISO 4925. Εξασφαλίζουν ότι το σύστημα φρένων θα λειτουργήσει τέλεια και στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες παρέχοντας τη μέγιστη προστασία. Το DOT 5 Eurol υγρό φρένων σιλικόνης χρησιμοποιείται σε αγωνιστικά αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα καθημερινής χρήσης και δεν έχει επιπτώσεις στα βαμμένα σημεία του αυτοκινήτου.

Προϊόντα Καθαρισμού χεριών
Η Eurol® έχει διάφορα προϊόντα καθαρισμού χεριών. Δεν περιέχουν κανέναν διαλύτη, είναι εξαιρετικά φιλικά στο δέρμα και έχουν μια φρέσκια μυρωδιά λεμονιών. Το Eurol® Yellowstar περιέχει συστατικά, τα οποία εξασφαλίζουν εξαιρετικά λεπτομερή καθαρισμό καθώς και συστατικά για να μαλακώνουν και να λειαίνουν το δέρμα. Όλα τα handcleaners Eurol® είναι βιοδιασπάσιμα και συμμορφώνονται με τα γαλλικά πρότυπα AFNOR NF T 73-101.

Spray
Η Eurol® παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε spray. Αυτά έχουν αναπτυχθεί για τη γρήγορη και αποδοτική χρήση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λίπανση, τον καθαρισμό, την προστασία και τη συντήρηση σε ποδήλατα, μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα, βάρκες, τροχόσπιτα, τρακτέρ, φορτηγά και για τις βιομηχανικές εφαρμογές. Τα προϊόντα spray Eurol δεν περιέχουν CFC.

Περισσότερες Πληροφορίες στο Site της Eurol