Η εταιρεία ΦΙΛΤΡΟΛΙΠΑΝΤΙΚΗ ΛΑΜΙΑΣ ιδρύθηκε από τους Κουτσιμπέλα Κων/νο και Σαμαρά Ευαγγελο στην Λαμία τον Απρίλιο του 2005 και σήμερα η εταιρεία αντιπροσωπεύεται από τον Κουτσιμπέλα Κωνσταντίνο, Ιωάννη  και την Σαμαρά Παρασκευή και ακολουθεί το πνεύμα της ‘’νέας εποχής‘’.


Τα τριάντα χρόνια τεχνικής και εμπορικής εμπειρίας του κ. Κουτσιμπέλα Κωνσταντίνου έκαναν την ΦΙΛΤΡΟΛΙΠΑΝΤΙΚΗ ΛΑΜΙΑΣ μια εξαιρετικά ανταγωνιστική εταιρεία, με διαρκώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών όπως στο After Market, στις Εισαγωγές Ανταλλακτικών, Λιπαντικών Αυτοκινήτων και Βιομηχανίας, κάνοντάς την πρωταγωνίστρια στο χώρο της. Με τον συνδιασμό όλων αυτών προσφέρει λύσεις στα μέτρα των πελατών της και αυτό είναι το μυστικό της όπλο για να ξεχωρίζει από τους υπολοίπους.

 


Η ΦΙΛΤΡΟΛΙΠΑΝΤΙΚΗ ΛΑΜΙΑΣ διαθέτει αποκλειστικούς συνεργάτες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Φιλοδοξεί με ιδιαίτερα επιλεκτικό τρόπο ν’ αποκτήσει συνεργάτες και σ’ άλλες πόλεις της Ελλάδας , επεκτείνοντας περισσότερο το σύγχρονο και οργανωμένο δίκτυο της. Διευρύνουμε συνεχώς την γκάμα μας για να καλύψουμε τις ανάγκες της αγοράς. Στην ΦΙΛΤΡΟΛΙΠΑΝΤΙΚΗ ΛΑΜΙΑΣ προτεραιότητα μας είναι η συνεχής βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης των πελατών μας.